Obročniki BLACK INC

VS BIKE

Obročniki BLACK INC

Black Inc ponuja le eno raven izdelkov: najvišjo. Poleg karbonskih krmil, sedežnih opor in nosilcev bidonov je Black Inc zaslovel zlasti z odličnimi obročniki, ki so običajno sestavni del koles Factor. Razvoj komponent Black Inc z lastnimi strokovnjaki poteka v hiši, izdelava v lastni tovarni, končno besedo pa imajo profesionalni kolesarji, ki izdelke preizkušajo na terenu v najtežjih pogojih. Vsi obročniki so opremljeni s keramični ležaji CeramicSpeed.

factor ostro vam
black inc

28 / 33

Z najlažjimi obročniki s karbonskimi naperami rekordi navkreber niso več vprašanje, obenem pa so zmogljivi tudi pri visokih hitrostih.

factor ostro gravel
black inc

48 / 58

Razviti so bili posebej za novi Factor Ostro VAM, s katerim tvorijo aerodinamičen paket kolesa ob neverjetno nizki teži in odličnem videzu.

factor o2 vam
black inc

SIXTY

Aero obročniki se lepo podajo vsakemu cestnemu kolesu, srečamo pa jih tudi na vožnjah na čas in v triatlonu. Odlično razmerje med aerodinamiko in težo!

factor ostro vam
black inc

THIRTY FOUR

Obročniki za gravel kolesa se s trpežnostjo izkažejo na zahtevnih terenih, a so z ožjimi plašči odlični tudi na urejenih asfaltiranih cestah.

factor ostro gravel
black inc

TWENTY SEVEN

29-palčni gorskokolesarski obročniki za sisteme tubeless so ultimativna izbira, ki združuje trpežnost z nizko težo in nezgrešljivo dobrim videzom.

factor o2 vam
black inc

FIVE

So kolesa. In so kolesa s peterokrakimi obročniki. Za dober videz gre, a bistvo je v zmogljivostih. Odlična aerodinamika ob nizki teži. Če bi jih smeli, bi jih uporabljali tudi profesionalci na dirkah.

factor ostro vam
black inc

ZERO

Poln obročnik, oblikovan posebej za Factor Hanzō, je videti preprosto, a je natančna ročna izdelava tako kompleksna, da traja kar od 30 do 45 dni.

factor lando xc
black inc

THREE

Prednji obročnik s tremi kraki je perfekten partner diska Black Inc Zero za vožnjo na čas ali triatlon.