factor ostro vam

open min.d

Od 3.700,00 €

Možnosti in lastnosti

  To je zelo drugačen OPEN, vendar odgovarja na isto vprašanje: Kaj želimo voziti? Radi premikamo meje, vendar imamo radi tudi klasično kolesarsko estetiko. V MIN.D. je združeno oboje.

  Veselje do kolesarjenja se začne že pred prvim pritiskom pedala, ko vzamete MIN.D., začutite njegovo lahkotnost, občudujete gladke profile cevi, vidite bleščečo polnočno modro, se nasmehnete lesku 4 barv logotipa OPEN, ki se prelivajo druga v drugo na notranji strani vilic in verižnikov.

  Ko ste enkrat na kolesu, se pokaže nenavadna kombinacija zmogljivosti in udobja. Vsak gram materiala ima svojo funkcijo. Nič drugega ni, kot neskončna privlačnost neznanih cest. To je MIN.D. (MINimal Design); obstaja, ker je to cestno kolo, ki ga želimo voziti.

  Visoko zmogljiv okvir cestnega kolesa, ki uporablja izjemno učinkovito oblikovanje cevi OPEN za prenos moči, majhno težo in visoko trdnost
  Neprekinjena zasnova sedežnih cevi za izjemno udobje brez trikov

  Odmik pnevmatik za sodobne cestne pnevmatike do 32 mm (ker je označevanje pnevmatik nezanesljivo, vedno preverite odmik pnevmatik od okvirja)
  Klasičen, preprost videz tako v oblikovanju kot v barvah

  Pri udobju ne gre za trike, elastomere, elektronsko vzmetenje ali sub-atomske nanodelce, vnesene z grafenom, ki blažijo vibracije. Gre za iskanje načinov za daljšo vožnjo, v kateri boste uživali. Na prvem mestu je udobna geometrija. Naš cilj je športni (še vedno želimo iti hitro), vendar z realnim padcem in razmakom od sedla do krmila.

  Drugič, slabe ceste najbolj zmanjšajo udobje, bodisi zaradi razpok in udarnih jam ali preprosto zaradi vibracij. Če pnevmatike malo povečate, je to najučinkovitejše povečanje udobja, hkrati pa izboljša kotalni upor in oprijem.

  Barva: Midnight blue, RTP

  Zavore: Disc, Rim

  Open U.P.

  Open U.P.

  Od 3.000,00 €

  Možnosti in lastnosti

   Prvi U.P. je združil hitrost cestnega kolesa in zmogljivosti, s katerimi lahko greste kamor koli, in je pomenil začetek povsem nove kategorije. Zdaj značilnosti originalnega U.P., kot sta združljivost z dvojnimi kolesi in spuščen verižnik, predstavljajo standard za zmogljiva kolesa za makadam.

   Okvirji tretje generacije U.P. & U.P.P.E.R. so lažji, okretnejši in zabavnejši kot kdaj koli prej. Prav tako še vedno opravijo naš zadnji test: Ponujamo samo okvirje, ki jih želimo voziti sami.

   In ker »trdo delamo, da ostanemo majhni«, vedno govorite neposredno z ljudmi, ki so razvili kolesa.

   S cestnimi pnevmatikami je zelo hitro cestno kolo
   Z velikimi cestnimi/kros/makadamskimi pnevmatikami (32–40 mm) je to kolo, ki gre kamor koli, kot nalašč za vožnjo po mešanih površinah in za večino makadamskih poti
   S pnevmatikami za gorska kolesa 650b ga ni mogoče ustaviti na zelo težkem terenu, vendar je zaradi svoje lege na cesti na cestišču veliko hitrejši, kot bi pričakovali

   Tako vam položaj omogoča, da greste ven iz mesta in hitro pridete do makadama/blata/ stez (za razliko od gorskega kolesa). Prostor za velike pnevmatike omogoča, da se lotite katere koli poti (za razliko od cestnega kolesa). To lahko storite z eno vrsto pnevmatik za vse ali pa vožnjo prilagodite z več pari koles ali pnevmatik.

   Barva: Green, Blue, RTP

   Zavore: Disc, Rim

   Open WI.DE.

   Open WI.DE.

   Od 3.300,00 €

   Možnosti in lastnosti

    OPEN U.P. je navdihnil generacijo koles za makadam, na katero lahko namestite pnevmatike do velikosti 2,1″. WI.DE. (Winding Detours) ima lahko še večje pnevmatike, medtem ko še vedno prilagaja značilnostim ceste!

    Pošastne pnevmatike vam pomagajo osvojiti najekstremnejše terene, geometrija zmogljivosti in ozek Q-faktor vam zagotavljajo učinkovitost, medtem ko geometrija krmiljenja ohranja okretnost.

    S pnevmatikami 650b za makadam ali za gorska kolesa do velikosti 2,4″ razbrazdane steze, spolzke korenine in nestabilni kamni ne predstavljajo nobene ovire.

    S pnevmatikami 700c za makadam do širine 46 mm boste tudi najslabše makadamske ceste premagali s hitrostjo strele.
    S cestnimi pnevmatikami 700c (priporočamo širino 35–40 mm) imate najudobnejše cestno kolo, kar so jih kdaj koli izumili.

    Barva: Grey matte/gloss mix (assembled bike), Orange (frameset + parts kit), RTP (frameset + parts kit)

    Zavore: Disc, Rim

    Open ONE+

    Open ONE+

    Od 3.300,00 €

    Možnosti in lastnosti

     Leta 2012 smo predstavili O-1.0, prvi hardtail, lažji od 900 g, na svetu. Bil je popoln dirkalni stroj XC, saj so naše stranke (vi!) to vedno znova dokazale, od kros tekem svetovnega pokala do zmag na Cape Epic (brez sponzorstva!).

     Sredi leta 2015 smo bili skoraj pripravljeni na uvedbo ONE, a smo si zaradi zamude pri izdelavi in uvedbe standarda Boost premislili. Boost poveča togost koles in okvirja ter izboljša odmik pnevmatik. To je bila predobra priložnost, da bi jo izpustili, zato smo okvir popolnoma predelali v zdajšnji ONE+.

     ONE+ je še vedno brezkompromisni dirkalni stroj XC; naše stranke od nas to pričakujejo, zato nismo sklepali prav nobenih kompromisov. Boost, spodnji nosilec BB92 in naša prečna os Thru-Thread še povečajo togost pogonskega sklopa, medtem ko novi Wire-stays izboljšajo navpično skladnost in oprijem. Še nekaj popravkov in posodobitev je povzročilo, da je ONE+ veliko boljši okvir, kot smo kdaj koli mislili, da je mogoče.

     In potem bonus: Boost ne samo poveča togost koles in okvirja, ampak tudi odmik pnevmatik, kar pomeni, da je zdaj primeren za 29er XC pnevmatike in 27,5+ srednje debele pnevmatike. Glejte razlago spodaj.

     Filozofija pnevmatik

     Pri ONE+, tako kot pri njegovem predhodniku O-1.0, gre predvsem za okretno vodenje in učinkovit prenos moči v super-lahkem paketu. Vendar smo močno povečali možnosti pnevmatik:
     1) Pri postavitvah 29er – odvisno od širine platišča – se prilegajo pnevmatike do 2,4″. Pri širših platiščih uporabite manjšo pnevmatiko, saj se zaradi platišča vseeno dvigne.
     2) Pri postavitvah 27,5″ se prilegajo pnevmatike do 3,0″. Tudi tu je to odvisno od širine platišča.

     VEDNO preverite pnevmatiko na platišču, ki ga želite uporabiti, in poskrbite, da je odmik med pnevmatiko in platiščem 6 mm. Dejanske širine pnevmatik in platišč se med proizvajalci toliko razlikujejo, da skoraj ni pomembno, kako je pnevmatika označena. Morate izmeriti.

     Upoštevajte, da se kolesa pri velikosti Small veliko bolje prilegajo in so okretnejša. Kolesa XC so torej 27,5″, srednje debela pa 26+.

     Barva: Aqua Blue, Israel Start-Up Nation Edition, Crimson Red, Sterling Silver

     Zavore. Disc, Rim

     Kontaktni podatki

     Lokacija

     Ljubljana
     Ukmarjeva ulica 2
     Stavba C, vhod C1, 3. nadstropje

     Email in mobile

     info@vsbike.eu
     00386 41 774 304

     Lokacija

     Lormanje 13
     Lenart v Slovenskih Goricah 2230

     Email in mobile

     info@vsbike.eu
     00386 51 395 555

     Sodelovanje z nami