factor ostro vam

BASTION ROAD

Možnosti in lastnosti

Kolesa gradimo tako, da trajajo. Opišemo jih na enak način. Diskaste ali neposredno nameščene obročaste zavore. Elektronsko prestavljanje. Notranja napeljava. Moderni odmiki pnevmatik:
obročaste zavore – 700c-28
diskaste zavore – 700c-32*
*Z ustrezno geometrijo zadnjega dela

Torzijska togost in stabilnost ogljikovih vlaken. Udobje vožnje iz titana. Naši inženirji so natančno nastavili idealno kombinacijo, da dobimo okvir z optimalnim razmerjem med zmogljivostjo in maso. Po koncu dolgih voženj se boste počutili bolj sveže. Želeli se boste voziti dlje. Želeli se boste voziti pogosteje.

Popolnoma prilagojena geometrija. Standardna barva ali barva po meri. 3 opcije fleksibilnosti:
»R« Običajno – za manjše, manj močne kolesarje ali tiste, ki dajejo prednost nizki teži.
»S« Tog – trša spodnja cev in verižnik povečata odzivnost z minimalnim učinkom na udobje.
»X« eXtra tog – togost vsake cevi je povečana, kar ustvarja okvir, ki tekmuje z najtršimi na svetu.
Vse individualno natančno izdelano samo za vas.

Pri okvirjih, lažjih od 1100 g, vključno z integriranim sedežem, je skupna teža modela z obročastimi zavorami pod 6,5 kg, z diskastimi zavorami pa pod 6,8 kg. Bastion Road predstavlja eno najlažjih koles v svojem razredu.

Zavore: Disc, Rim

FACTOR 02 VAM

Bastion SUPERLEGGERA

Možnosti in lastnosti

  Najlažji okvir, ki ga lahko izdelamo, ne da bi ogrozili prenos moči, vodljivost in izpopolnjeno kakovost vožnje, po katerem smo znani. Superleggera je namenjen tistim, ki imajo radi še lažjo in živahnejšo vožnjo.

  Na pogled je podoben modelu ROAD, vendar noben del okvirja ni ostal nedotaknjen. Manjši premer spodnje cevi in drugačna shema postavitve, pri čemer so povsod uporabljena ogljikova vlakna z višjim modulom.

  Kolesa gradimo tako, da trajajo. Opišemo jih na enak način. Diskaste ali neposredno nameščene obročaste zavore. Elektronsko prestavljanje. Notranja napeljava. Moderni odmiki pnevmatik:

  -700c-28 – obročaste zavore
  -700c-32 – diskaste zavore*
  *Z ustrezno geometrijo zadnjega dela

  Okvir Superleggera je za 100–150 g (odvisno od velikosti) lažji od modela Road, vendar ohranja enako mero fleksibilnosti kot model Road z opcijo fleksibilnosti »R«. S skrbno izbiro komponent lahko model z diskastimi zavorami izdelamo lažji kot 6,5 kg, model z obročastimi zavorami pa lažji od 6 kg.

  Popolnoma prilagojena geometrija. Standardna barva ali barva po meri. Edinstveno natančno izdelano samo za vas. Pri modelu Superleggera smo povečali togost okvirja, zaradi česar je na voljo manj izbir teže kot pri modelu Road, vendar lahko z izbiro bolj fleksibilne sedežne cevi dosežete večje udobje.

  Zavore: Disc

  bastion crossroad

  Bastion CROSSROAD

  Možnosti in lastnosti

   Z dvojnimi krožnimi zglobi v spodnji polovici kolesa je to kolo zgrajeno tako, da sprejme vse vrste terena. Preizkusili smo ga v skladu s standardi Mountain Bike in se prepričali, da se lahko spopade z makadamom, razbrazdanimi požarnimi cestami, celo stezami.

   Zasnovano je tako, da izkoristi eksplozijo 1x skupin ter 12 in 13 hitrostnih kaset. Crossroad je namenjen samo 1x skupinam. To nam omogoča premikanje meja zmogljivosti za terensko uporabo in zagotavlja opazne razlike v tehničnih lastnostih in zmogljivosti v primerjavi z drugimi modeli.

   Z znižanjem verižnika smo uspeli obdržati ogromen spodnji nosilec, ki je enostavno najučinkovitejši na trgu, hkrati pa omogoča ogromno pnevmatiko 700c-43 z dovolj prostora za nabiranje blata. Druge znamke poskušale storiti enako, vendar so proizvodne omejitve pomenile zmanjšanje prereza, saj so verigo napeljali skozi vrzel med verižnikom in gumo. Z mojstrskim 3D tiskanjem smo dosegli resnično vodilni dizajn v svojem razredu brez zmanjšanja togosti v primerjavi s platformo Road.

   Kot vsi naši modeli tudi Crossroad ponuja geometrijo in barve po meri. Sestavite ga z geometrijo Cross Race. Sestavite ga kot čisti drobilec makadama. Izbira je vaša. Karkoli izberete, bomo natančno izdelali, da se bo ujemalo z vašimi željami.

   Da ne bo pomote, to je terensko orožje z vrhunskim prenosom moči in odmikom pnevmatik. Nismo pa žrtvovali udobja in sloga. Ohranili smo enako strukturo zgornjega okvirja kot pri platformi Road in obdržali izjemno gladko in dodelano kakovost vožnje, ki jo večje pnevmatike samo še povečajo.

   Zavore: Disc

   Sodelovanje z nami

   Lokacija

   Ljubljana
   Ukmarjeva ulica 2
   Stavba C, vhod C1, 3. nadstropje

   Email in mobile

   info@vsbike.eu
   00386 41 774 304

   Lokacija

   Lormanje 13
   Lenart v Slovenskih Goricah 2230

   Email in mobile

   info@vsbike.eu
   00386 51 395 555

   Sodelovanje z nami